023-5290409

Heeft u last van uw gebit? Heeft u kiespijn en kauwt u moeilijk? Schaamt u zich over hoe uw tanden eruit zien? Als u dit herkent, bent u misschien toe aan een totaal behandelplan van uw gebit.

In overleg met u maken wij na een onderzoek van de mond en het nemen van de benodigde röntgenfoto´s (waaronder zo nodig een OPT foto) een behandelplan. Ook controleren wij op ontstoken tandvlees, losse tanden, aangetaste of gevulde kiezen. Wij bespreken dit behandelplan met u en overleggen hoe en wanneer het plan zal worden uitgevoerd en wat daar de kosten van zullen zijn. Daarbij houden wij natuurlijk rekening met uw verzekering en uw budget.

Dit uitgebreide onderzoek zal, afhankelijk van het aantal röntgenfoto´s ongeveer tussen de €50 en €150 bedragen. Voor dit onderzoek nemen wij ruim de tijd voor u zodat wij al uw vragen kunnen beantwoorden. Natuurlijk krijgt u, als u wilt, het plan mee zodat u een gedegen keuze kunt maken.

Verdere mogelijkheden voor uw tanden en kiezen zullen met uw wensen worden gecombineerd en dan komen we tot een plan van aanpak.

Bij het eerste bezoek nemen we ook nog het zorgplan met u door.

Het zorgplan is een contract tussen de tandarts en de client. Hierin staat informatie over de zorgvraag, doelstellingen en afspraken over acties en voortgang. U en de tandarts maken hierover afspraken uitgaande van de wensen die u heeft. Het doel van een zorgplan is om direct zicht te hebben waar we naar toe gaan met uw tanden en kiezen en hoe het er momenteel voor staat. Op deze manier kunnen we u nog beter begeleiden met het onderhoud van uw gebit.

Het zorgplan bevat gegevens over:

  • Uw gezondheid 
  • De conditie van uw tandvlees
  • De caries activiteit, ofwel de snelheid van het ontstaan van gaatjes
  • Het functioneren van uw tanden en kiezen, bijvoorbeeld overbelasting / knarsen
  • Hoe het gesteld is met uw motivatie
  • Wat uw wensen zijn voor uw gebit in de toekomst

Dit zal bij iedere controle worden herzien en worden bijgesteld indien nodig.
Voor ieders veiligheid verzoeken wij u om ons steeds te informeren omtrent medische
bijzonderheden zoals: zwangerschap, medicijnen, ziektes, allergieen, infecties, afwijkingen ect.

 

footer logo

Tandarts

Westerveld

Praktijk Tandheelkunde en Orale Implantologie
Herenweg 103A8
2105ME Heemstede
Tel: 023-5290409

Openingstijden

Ma t/m do: 08:20 tot 17:00 uur

Telefonisch bereikbaar

Ma t/m do: 08:20 tot 16:30 uur

Social media